skjul menu

Parterapi

PARTERAPI  VIL GIVE JER EN NY OG STØRRE FORSTÅELSE FOR HINANDEN – OG JER SELV


Parterapi betyder at udvikle sit parforhold, og hos mig kan I gå i parterapi i i trygge omgivelser i Kø￸benhavn, Lyngby, Hillerød eller Gribskov (Nordsjælland).

Jeg er Psykoterapeut MPF og parterapeut med 4 års uddannelse i både parterapi og individuel terapi, og jeg kan tilbyde jer parterapi såvel som individuel terapi, hvis der er brug for at I arbejder lidt med jeres individuelle temaer op til/under en parterapi. Jeg har 15 års erfaring som parterapeut.


Kærlighed kan ikke lykkes i fangenskab. 
At sø￸ge parterapi er et skridt, som vil give jer ny indsigt i jeres måder at reagere og tale på. Det giver jer mulighed for at forbinde jer på nye måder baseret på ægte forbundethed og derfor ikke kun ud fra den bundne kontrakt, der ligger i et parforhold.

Vi har alle historier, som styrer vores evne til at være i nære relationer. Historier, der måske efterlader længsler.. Historier som styrer vores roller og måder at gå i kontakt på, eller måder at undlade kontakt og nærvær. Man kan også sige, at vores historier styrer måden, hvorpå vi praktiserer kærlighed.

Vi er alle fanger af vores egen akkumulerede historie i samværet med andre. Men også lærdomme om betinget kærlighed kan lægge pres på relationen, fordi man “roder rundt” i hinanden og dermed sætter autenticiteten over styr.


Som parterapeut hjælper jeg jer
til at nå hinanden med jeres historier, jeres individuelle behov, samt jeres autentiske personligheder. I parterapien er det jer to, der f￸rst og fremmest taler sammen, men jeg stø￸tter jer i at være ærlige og at tage ansvar hver især – for jer selv og for forbindelsen mellem jer.

Har I bø￸rn, så påvirkes de af stemninger udsprunget af jeres historier, som I begge bringer ind i parforholdet. Så snart I voksne begynder at tage ansvar og taler ærligt med hinanden, sker der et stort skift for alle.


Hurtig respons, og tider inden for 1 uge.
I er velkomne til at kontakte mig med sp￸ørgsmål om parterapi og skilsmisse. I kan også beskrive jeres situation, hvis I vil hø￸re om parterapi er velegnet. Ønsker I at booke en session, kan det også ske ved at maile mig på KATBO@COACHCARE.DK, eller ved at ringe 2320 6983. Jeg kan kontaktes alle ugens 7 dage 8.30 – 21.

Står du/I foran eller midt i en skilsmisse? Eller er I igennem, men har brug for at tale med andre med samme erfaring? Så check gruppen skilsmisseterapi ud.

 

HER FINDER I MIN PARTERAPI PRAKSIS I KBH, LYNGBY, HILLERØD OG GRIBSKOV


København: Masnedøgade 20, 2. sal 2100 Kbh Ø, Agervang 8 2800 Lyngby (5 min. fra centrum), Roskildevej i Hillerød, Gribskov Nordsjælland: Udsholt 6 km fra Gilleleje, 9 km fra Helsinge, 17 km fra Frederiksværk, 25 km fra Helsing￸ør.