skjul menu

Psykoterapi

PSYKOTERAPI HOS PSYKOTERAPEUT MPF – I KØBENHAVN OG VED LYNGBY

Jeg er psykoterapeut MPF og tilbyder psykoterapi i København og ved Lyngby. En psykoterapeut MPF er optaget i psykoterapeutforeningen, som kun optager psykoterapeuter, der er uddannet efter statens kvalitetskrav, og som ligeledes overholder krav til etik, efteruddannelse og supervision.

At vælge en psykoterapeut er at blive set og hørt som det menneske du er, som modvægt til det menneske, som samfundet, omgivelserne, familien, vennerne og du selv forventer du skal være. Psykoterapiens essens er at blive mødt i din sandhed om, hvad der er væsentligt og vigtigt for dig lige nu og i livet.

Psykoterapi er en læring i at udvikle virkelig styrke, som kommer når du erobrer en bevidsthed om det, som du ser (føler, oplever, mærker), og kan lære at tage ansvar for det/dig. Psykoterapi er en støtte i at se sig selv og virkeligheden klart og nuanceret. Både anerkendte og ikke anerkendte nuancer. Såvel som både velkendte og mere tabuiserede nuancer.

Er du blevet nysgerrig eller har spørgsmål, så book en afklaringssamtale her. Det kan også være du har en konkret problemstilling, som du er i tvivl om egner sig til et forløb hos mig. Det kan vi hurtigt afdække.