skjul menu

Psykoterapi

 

PSYKOTERAPI HOS PSYKOTERAPEUT MPF - I KBH, Lyngby, Hillerød og Gribskov

Jeg er psykoterapeut MPF og tilbyder psykoterapi i KBH og Nordsjælland i Lyngby, Hillerød og Gribskov. En psykoterapeut MPF er optaget i psykoterapeutforeningen, som kun optager psykoterapeuter, der er uddannet efter statens kvalitetskrav, og som ligeledes overholder krav til etik, efteruddannelse og supervision.

At vælge en psykoterapeut er at blive set og hørt som det menneske du er, som modvægt til det menneske, som samfundet, omgivelserne, familien, vennerne og du selv forventer du skal være. Psykoterapiens essens er at blive mødt i din sandhed om, hvad der er væsentligt og vigtigt for dig lige nu og i livet.

Psykoterapi er en læring i at udvikle virkelig styrke, som kommer når du erobrer en bevidsthed om det, som du ser (føler, oplever, mærker), og kan lære at tage ansvar for det/dig. Psykoterapi er en støtte i at se sig selv og virkeligheden klart og nuanceret. Både anerkendte og ikke anerkendte nuancer. Såvel som både velkendte og mere tabuiserede nuancer.

Vil du booke en tid, så gå til kontaktsiden eller ring 23206983. Du kan også booke en telefonisk afklaringssamtale her, hvis du har mere end blot et par enkelte spørgsmål. 

HER ER MIN PSYKOTERAPEUTISKE PRAKSIS I KBH, LYNGBY, HILLERØD OG GRIBSKOV

København: Masnedøgade 20, 2. sal 2100 Kbh Ø, Agervang 8 2800 Lyngby (5 min. fra centrum), Roskildevej i Hillerød, Gribskov Nordsjælland: Udsholt 6 km fra Gilleleje, 9 km fra Helsinge, 17 km fra Frederiksværk, 25 km fra Helsing￸ør.