skjul menu

Profil

Jeg er født i 1968.

Jeg tilbyder psykoterapi, parterapi, coaching & mentoring, samt kropsterapi og gruppeterapi i København og Lyngby ´s omegn. Jeg er ligeledes tilknyttet et lægehus i København som Psykoterapeut. Derudover er jeg supervisor. Der kan visiteres til mig gennem HR Care, der formidler psykoterapeuter over hele DK.

Jeg er optaget i Psykoterapeut Foreningen som MPF, hvilket er din garanti for, at jeg har en psykoterapeutisk uddannelse, der er godkendt af staten ud fra bestemte kvalitetskriterier. Bl.a. superviseres min praksis løbende af senior supervisorer, og jeg praktiserer kun anerkendte terapimetoder, der anvendes af både psykologer og psykoterapeuter optaget i Psykoterapeutforeningen. Derudover anvender jeg de coaching værktøjer, der indgår i uddannelserne hos nuværende anerkendte kursusudbydere af coachinguddannelser.

Jeg holder foredrag – så ring gerne om et emne, som du/I ønsker belyst. I 2019/2020 udgiver jeg en bog om sårbarhed. Annoncering sker på min facebookside.

 

UDDANNELSER

  • Examineret Psykoterapeut fra Dansk Institut for Psykoterapi – 4 år
  • Examineret Coach fra den anerkendte kursusudbyder Confex – 1/2 år
  • Diverse kurser, bl.a. i SE-terapi og Bodynamic (PTSD og Chok Traume)
  • Akademiøkonom i Markedsføring – 2 år
  • Retorik på Kbh ‘ s Universitet – 2 år