skjul menu

coaching stress

Måske du har store planer, men har brug for et overblik eller hjælp til at definere, hvordan du kommer fra A til B. Måske du står overfor en situation, som synes svær at komme igennem, f.eks. en fødsel, en eksamen eller et vigtigt møde. Måske du står i en utilfredsstillende situation, og har brug for at komme videre.

Måske du møder udfordringer, der har vokset sig for store. Måske du er stresset, eller tager alt for afslappet. Måske du savner spænding – måske du savner ro. Måske du har svært ved at være glad. Måske du har lavt selvværd, eller er forvirret over noget. Uanset hvad, kan nogle samtaler med en coach måske give dig en større forståelse af din situation, hvilket kan give den afklaring, der kan hjælpe dig videre. I mødet med en coach kan du f.eks. få en større forståelse af:

Et dilemma du står midt i; hvorfor du måske ikke oplever glæde; hvordan du kan vælge fra/til/sætte grænser; den lille forskel, der gør hele forskellen for netop dig; hvad der kan motivere dig til at nå dine mål; hvordan du tackler bestemte situationer, projekter eller relationer på arbejde/privat; hvordan vores tilstande kan spænde ben for os; hvordan du kan realisere det, som du ønsker dig.

Coaching går ud på at have et rum, hvor du kan få lov at tænke stort og ønske dig alt det du har brug for. For det er der vi henter vores brændstof og motivation, ligesom at vi fornemmer, hvor meget vi kan opnå i vores liv — og ikke mindst hvor meget vi længes efter at opnå det. I et coachingforløb får du mulighed for at smage på, se og mærke, hvad du kan opnå i livet, så snart du tør tro på målet.

Når vi nøjes med, degraderer vi os selv, og det kan mærkes. Når vi tør drømme, får vi billeder, kreativitet, intuition og glæde ind i processen. Det får os i en tilstand, der sætter saft og kraft på processen, og som får os til at arbejde målrettet og fokuseret i én bestemt retning – den retning der vil give os mest af alle de mulige retninger vi kan gå i.

 

Hvordan kommer du i gang ?

Er du interesseret i at starte et forløb, hvor du får kigget på ét eller flere områder af dit liv, indleder vi med en samtale, hvor vi sammen afstemmer forventninger til samarbejdet. Bl.a. taler vi om dine ønsker til udvikling for at finde frem til præcis det, der er vigtigt for dig, og som ligeledes er realiserbart. Har du ikke klarhed m.h.t., hvad du gerne vil helt præcist, vil vi indkredse, hvad der er i forgrunden for dig lige nu, og tage en snak om, hvad der skal arbejdes med. Efter den indledende samtale kan du så beslutte dig for, om en coach er noget for dig, og bestemme dig for, om du vil fortsætte med mig som din coach.

 

Om mig som coach

Jeg er certificeret coach uddannet over 6 måneder hos Confex. Jeg er certificeret af Charlotte Bartholdy ud fra International Coach Federations (ICF) standarder. Som coach, benytter jeg alle de værktøjer, som coaching bygger på. Herudover inddrager jeg Debbie Fords skyggearbejde, som er epokegørende og spændende og ikke mindst en kreativ måde at arbejde med sig selv på.

Det du desuden får er mit nærvær og evne til at være med et menneske på mange planer, da jeg også praktiserer psykoterapi og parterapi. Når jeg coacher, kan du regne med, at du ikke er i terapi. Værktøjerne fra psykoterapien bruger jeg udelukkende, hvis du skulle vælge at starte et psykoterapeutisk forløb op.

Dog vil du få en coach, der har en baggrund for at forstå dig til bunds, og som kan spejle dig og stille dybere spørgsmål, end coaches normalt kan. Du vil opleve, at du favnes med helheden, og får en sparring ind i, om der er områder i dit liv, som kræver mere opmærksomhed, end coaching kan give.

Det som coaching kan give dig er fokus og handling. En coach opmuntrer til handling: at man korrigerer og retter, så ens øgede bevidsthed manifesterer sig og rykker de negative ting op med roden. For når vi handler, får vi erfaring med, hvad der virker, og ikke virker. Vi opdager egne ressourcer, lige så vel som egne forhindringer. Somme tider lykkes vi — somme tider ikke. Som coach kan jeg hjælpe dig med at balancere og få øje på de små forskelle, der kan gøre udslag i dit liv.

 

Mentorprogram/mentor sessions

Mentoring som metode, ligger et sted ml. coaching & psykoterapi. Se mere om mentoring her.