skjul menu

supervisionsgruppe psykoterapeuter københavn

SUPERVISIONSGRUPPE FOR PSYKOTERAPEUTER OG STUDERENDE

Er du studerende, nystartet eller nyuddannet psykoterapeut eller psykolog, eller savner du mere erfaring i terapeutstolen som eksisterende psykoterapeut/psykolog? Vil du gerne mødes med en lille gruppe uden præstationspres? Så er denne gruppe måske noget for dig.

Der er opstart 4 gange om året: maj, september, november og februar. Gruppen mødes 3 gange á 4 timer i løbet af 6 måneder. Med evt. mulighed for fortsættelse.

Gruppen er på max. 5 deltagere – så er der rum til jer og faciliteret en optimal ramme til den dybe fortrolighed og nærhed, som træningen kræver.

STÅ I DIT LYS, NÅR DU ER LEDER AF ET TERAPEUTISK RUM 

I gruppen vil du få supervision på terapeutrollen, uanset om du allerede er godt i gang med klienter, eller måske endnu ikke er i gang, men er uddannet eller under uddannelse.

Vi vil træne terapeutrollen, lige som at du vil få kyndig supervision omkring dit igangværende arbejde med klienter. Fokus vil være på det relationelle, nærværende, nysgerrige og anerkendende rum, hvori klienten kan få lov at være frem for at præstere og at skulle videre i samfundets definition. Vi inddrager både samtalen og kroppen i samtalen, og dens mange informationer og sansninger. Og vi inddrager begreber som timing, den paradoksale ændringsteori, klientens afbrydelser og forsvar, samt grundfølelserne og deres mange forgreninger.

Alt dette har dig som udgangspunkt, det du mærker, din balance, det du observerer, sanser og får impulser om. Og dine grænser. I det terapeutiske rum er det dig, der er leder, og skal have overblikket. Så hvordan kan du udvise ro og overblik? Hvordan kan man berolige sig selv, når man sidder med et menneske præget af intense følelser og tilstande? Kan du trække på din egen udviklingsmæssige rejse? På hvilke måder kan du bruge den aktivt?  Hvordan holder man sig åben indadtil og over for en klient, der lukker af for en? Hvordan mærker man og bruger sine grænser konstruktivt? Hvad gør man, hvis man udmattes, fordi man måske vi redde sine klienter? Hvilke roller tager man/tager man ikke? Og hvorfor rammer nogle bestemte klienter dig med deres historier og/eller adfærd?

Det teoretiske fundament er integrativt, dvs. at vi inddrager flere forskellige anerkendte retninger, bl.a. gestaltterapi, mindfulness, kropsterapi, den nærværende terapi, organisk psykoterapi, oplevelsesorienteret terapi, samtaleterapi, eksistentiel terapi, narrativ terapi, kognitiv terapi, kunstterapi samt læren om individuation, skygger og autenticitet.

STØTTE TIL AT ETABLERE DIG FYSISK OG PSYKOLOGISK

Vi vil tage udgangspunkt i, hvor du er, og hvad du særligt har brug for af hjælp til at etablere dig. Er der følelsesmæssige udfordringer i forbindelse med at etablere dig? Føler du dig f.eks. god nok og tryg nok til at varetage det ansvarsfulde erhverv at hjælpe andre mennesker i det psykoterapeutiske rum? Er der økonomiske og/eller markedsføringsmæssige udfordringer? Eller begge?

Sammen med andre psykoterapeuter og studerende, vil du få lejlighed til at dele med ligesindede, som kender til mange af dine udfordringer.

PRAKTISK INFO

Prisen for 3 gange er 1999 kr.. Du modtager et bevis, hvis du ønsker det.

Jeg sammensætter en gruppe efter det tidsrum, der passer de enkelte i gruppen.

Det er muligt at sammensætte en lukket gruppe, hvis I er 3 – 5 personer, der kender hinanden.

Vil du gerne vente med at starte i en gruppe, så skriv gerne for at komme på listen for interesserede. Så hører du mere, når der igen starter en gruppe.

Gruppen mødes i Søborg 3 km. vest for Lyngby, og blot en halv km. fra kommunegrænsen til København. Bus 6A og 42 går lige til døren. Gåafstand fra Vangede station. Bus fra Emdrup station. Ca. 25 min. rejsetid fra Rådhuspladsen.

Er du interesseret, så ring på 23206983, eller skriv til Katrine Boeck på mail katbo@coachcare.dk.

Der vil, ved nok tilmeldinger, ligeledes blive arrangeret ekstra supervisionsdage på Bornholm eller en anden smuk ø.

Annoncering af diverse aktiviteter sker på min facebookside .

Andre grupper: https://coachcare.dk/gruppe/   (tiltræk mere bevidst dine sande mål i livet)