skjul menu

gavn af en mentor – før pdf-fil

– Oftest har vi IKKE HAR LÆRT, HVORDAN VI STØTTER OS SELV. Og ikke mindst hvordan vi tager fuldt ejerskab og ansvar i vores liv, hvilket gør det svært også at inspirere vores børn, medarbejdere, kollegaer, forældre, venner etc.

– Vi vitaliseres og finder hvile på et eksistentielt plan, når vi møder forstående og bekræftende medmennesker, der med visdom og kærlighed støtter os ved ganske enkelt at se os, som vi er.

– Samfundet akkumulerer en del pres i dag, og vi lærer ikke afladning, punktering og udtryk, hvilket skaber en trykkoger.

– For mange oplever en eller anden form for lavt selvværd og usikkerhed.

– Langt de fleste oplever i løbet af livet at blive udsat for chikane af bestemte sider i deres personlighed, og paradoksalt begynder nogen en slags selvchikane ved at ønske disse sider kørt ud på et sidespor. Men det lider man under, da også disse ”forkerte” sider er en del af din kraft, sin vilje og din beslutsomhed.

– Vores inderlighed og bløde sider kan være svære at lukke op til, hvorfor kontakt og kærlighed kan blive svært.

– Vi mennesker oplever tilfredshed og en slags lykkefølelse, når vi er i kontakt med os selv.

Kontakt mig for en snak om dine udfordringer, eller book en tid, og kom og se. Du kan også orientere dig lidt mere ved at læse lidt om diverse psykologiske temaer, som man kan snakke med en Personlig Mentor om.

tilbage