skjul menu

Psykoterapi

PSYKOTERAPEUT MPF I KBH – ØSTERBRO OG NORDSJÆLLAND

Jeg er psykoterapeut MPF og tilbyder psykoterapi i København – Østerbro, samt i Nordsjælland (Lyngby og Gilleleje). En psykoterapeut MPF er optaget i psykoterapeutforeningen, som kun optager psykoterapeuter, der er uddannet efter statens kvalitetskrav, og som ligeledes overholder krav til etik, efteruddannelse og supervision.

At vælge en psykoterapeut er at blive set og hørt som det menneske du er, som modvægt til det menneske, som samfundet, omgivelserne, familien, vennerne og du selv forventer, du skal være. Psykoterapiens essens er at blive mødt i din sandhed om, hvad der er væsentligt og vigtigt for dig lige nu og i livet.

Psykoterapi er også en læring i at udvikle virkelig styrke, som kommer når du erobrer en bevidsthed om det, som du ser (føler, oplever, mærker), og kan lære at tage ansvar for det/dig.

Derudover er psykoterapi er en støtte i at se sig selv og virkeligheden klart og nuanceret. Både anerkendte og ikke anerkendte nuancer. Såvel som både velkendte og mere tabuiserede nuancer.

Hos mig får du et trygt rum med god tid, hvor du støttes i at komme ud af en eventuel hård behandling af dele i dig (skyggesider og mor/far stemmer) og over i en mere nærværende og sanselig kommunikation mellem dele i dig, så du kommer igennem dilemmaer og bliver et mere integrativt menneske.  

Hos mig får du “hovedet på sømmet” på en enkelt gang, og mange kommer videre efter blot et par gange eller tre. Du vil opleve, at jeg med stor skarphed kan se bag om de gængse forståelser, som du måske har fået hos andre terapeuter, og at du pludselig vil få anvist konkrete skridt at gå, der giver mening for dig- og ikke kun for terapeuten.

Husk, at psykoterapeuter er meget forskellige, og derfor har jeg nøje udvalgt disse ord for, at du ved, hvad du vil møde hos mig som mit speciale, mens andre psykoterapeuter har nogle andre specialer.  

Har du fysiske symptomer, der følger dine følelser, inddrager vi kroppen og den kæmpe sanselighed og det meget store sprog, den besidder for at nå dig.

Samtalerne foregår i et blidt, omsorgsfuldt, trygt og tillidsfuldt rum, hvor der også er plads til den mistillid, tvivl eller mistro, der kan vise sig grundet traumer, barndommen eller svære situationer siden hen. Nogen gange har man bare mistet troen på, at ting bliver bedre, og tør ikke håbe. Der arbejder jeg med, at du igen vil føle håb og tro.

Med mine 15 års erfaring som uddannet psykoterapeut og 50 års livserfaring møder du et menneske, der har opnået en stor rummelighed. og som har arbejdet med mange menneskers udvikling, og ikke mindst min egen, hvor jeg har skullet igennem angst og skam, overbelastning mv. Det betyder, at jeg i dag kan møde dig, og genkende din proces fra andre eller fra mig selv, uden at det på nogen måde kommer till at handle om mere og andet end dig. Det er et baggrundstæppe, som du kan læne dig ind i, fordi det er din sikkerhed for, at du er på rette og mest kompetente sted.

Mine klienter beretter, at de mærker en der “selv har været der”, eller har arbejdet med det før på anden vis. Og at det gør dem fortrøstningsfulde, tillidsfulde, meget trygge og taknemmelige over at blive set og forstået af en, der selv har livserfaring og transformeret svære ting til bevidsthed, grænser og en kærlig integritet. Derfor vil jeg altid møde dig åbent, kærligt og følge dig i, hvad du ønsker inde fra dig selv, da jeg kan vise dig nye muligheder, men ikke overrule, hvad du vil og er parat til. Jeg har den dybeste respekt for at støtte mennesker uden at lægge nogen som helst agendaer i det fra min side. Så det er også et fordomsfrit møde, du kan regne med.

Vil du booke en tid, så gå til kontaktsiden eller ring 23206983. Du kan også booke en telefonisk afklaringssamtale her, hvis du har mere end blot et par enkelte spørgsmål. 

Du kan også læse mere om psykoterapi på denne side (klik på kursiv) og på denne side hvad god psykoterapi er

I menuen til venstre ser du punktet “temaer i terapi”. Her finder du artikler, som jeg har skrevet, om alle mulige emner, jeg typisk oplever folk kommer med. Her kan du bl.a. læse om særligt sensitiv, skyggen, skam, autenticitet, angst, krise og mange andre emner, bla den mere generaliserede angst, relationelle problemer, lavt selvværd mm. I artiklerne er der links til uddybninger eller lignende temaer til emnet, så der er masser af læsning. Det er bare om at gå om bord i det. God fornøjelse og læsning.

HER ER MIN PSYKOTERAPEUTISKE PRAKSIS I KBH – ØSTERBRO OG NORDSJÆLLAND

København: Østerbro, Masnedøgade 20, 2. sal 2100 Kbh Ø. Nordsjælland: Lyngby, Agervang 8 2800 Lyngby (5 min. fra centrum), samt Gilleleje, 3250 Gilleleje, Udsholt 6 km fra Gilleleje, 9 km fra Helsinge, 17 km fra Frederiksværk, 25 km fra Helsing￸ør.