skjul menu

Anbefalinger

Jeg har været hos en del terapeuter, men når jeg mærker efter, så er det hos dig, jeg føler den dybe forståelse, og hos dig, jeg gerne vil fortsætte min udvikling.    (Kvinde i 30′ erne)

Du er lynskarp i vores parterapi, og formår at være der for os begge, og at hjælpe os til et sprog, hvori vi kan mødes og få bedre kontakt, nærvær og forståelse for hinanden.    (Par i 30¨erne)

Før kunne andre “udnytte” min mangel på grænser, fordi jeg var en pleaser. Men du har vist mig, hvad grænser er godt for, og hvordan de kan sættes, så jeg får beskyttet mig og sagt det på en hensigtsmæssig måde.    (Mand i 40′ erne)

Tak for din super professionalisme, hvor jeg følte mig tryg og fik en masse ud af parsessionen.    (Kvinde i 40´erne i parterapi)

Du kan godt nok holde mange bolde i luften, når følelserne fyger om hovedet på dig, og vi tillidsfuldt kan læne os ind i at være os, uden at skulle bekymre os om at være noget bestemt i dit høje nærvær.     (Par i 40´erne)

Efter jeg har skiftet til dig, føler jeg mig velkommen og mere fri. Du møder mig, og din varme kan mærkes. Der sker virkelig fornyelse og friske skridt hen mod mange nye perspektiver.    (Kvinde i 20′ erne)

Du mødte mig rigtig kærlighedsfuldt som det sammensatte menneske jeg er, og jeg følte du forstod mine værdier og filosofier.    (Kvinde i 50′ erne) 

Jeg er glad for at have fundet dig, og er helt sikker på at jeg kan få noget ud af din hjælp. Bare ved første samtale fik vi pirket ved nogle af de ting jeg synes er rigtigt hårdt. Jeg føler du kan hjælpe mig meget bedre end de andre jeg har talt med.    (Mand i 20′ erne)

Selv om vi arbejder med svære følelser, så føler jeg mig altid lettet og rolig og håbefuld, når jeg tager hjem. Du forstår virkelig at “prikke hul” på mig, så jeg kan mærke mig selv og mine følelser, og få tømt ud. Det giver så meget mening hver gang.    (Kvinde i 40′ erne)

Se flere udtalelser her