skjul menu

Profil

Mit navn er Katrine Boeck. Jeg tilbyder psykoterapi, parterapi, coaching, samt familieterapi og kropsterapi i i København - Østerbro, samt Nordsjælland i Lyngby og Gilleleje. 

Jeg er født i 1968, og har haft praksis som psykoterapeut siden 2009. Inden da har jeg arbejdet i det private erhvervsliv med kommunikation. 

Jeg er optaget i Psykoterapeut Foreningen som MPF, hvilket er din garanti for, at jeg har en psykoterapeutisk uddannelse, der er godkendt af staten ud fra bestemte kvalitetskriterier. Bl.a. superviseres min praksis løbende af senior supervisorer, og jeg praktiserer kun anerkendte terapimetoder, der anvendes af både psykologer og psykoterapeuter optaget i Psykoterapeutforeningen.

Derudover anvender jeg de coaching værktøjer, der indgår i uddannelserne hos nuværende anerkendte kursusudbydere af coachinguddannelser.

Jeg er ligeledes tilknyttet et lægehus i København som Psykoterapeut. Derudover er jeg supervisor. Der kan visiteres til mig gennem HR Care, der formidler psykoterapeuter over hele DK.

Jeg er endvidere SPS konsulent, og afholder samtaler med unge på gymnasier, som har en psykiatrisk eller fysisk diagnose.

Jeg holder foredrag - så ring gerne om et emne, som du/I ønsker belyst. Jeg har skrevet en bog om sårbarhed på 300 sider, der kan købes for 150 kr. Annoncering sker på min facebookside.

 

UDDANNELSER

  • Uddannelse i SE-terapi, Rosenterapi, samt den Psykosomatiske traumemodel - om sammenhængen mellem hvilke psykologiske temaer, der forårsager hvilke symptomer og placeringer i kroppen
  • Examineret Psykoterapeut fra Dansk Institut for Psykoterapi - 4 år
  • Examineret Coach fra den anerkendte kursusudbyder Confex - 1/2 år
  • Diverse kurser, bl.a. i SE-terapi og Bodynamic (PTSD og Chok Traume)
  • Akademiøkonom i Markedsføring - 2 år
  • Retorik på Kbh ' s Universitet - 2 år