skjul menu

gruppeterapi syg

Denne gruppe henvender sig til sygdoms- og/eller symptomramte. Der kan være tale om svært stressramte med eller uden sygemelding, eller fysisk diagnosticeret sygdom, eller det man kalder psykosomatiske tilstande, hvor man har symtomer på sygdom, men ikke kan finde årsag og diagnose. Under alle omstændigheder vil I alle kende til det at have symptomer, der griber dybt ind i hverdagen. Nogen vil have forståelse i omgivelserne, hvilket ofte kommer med en diagnose. Andre vil have mødt uforståenhed og evt. også en holdning om at ”det da ikke kan være så slemt” og ”du skal bare op på hesten igen”.

Men at være ramt af sygdom/symptomer, kan være noget af en krise for en selv, og tit også for ens pårørende. Meget tit følger tristhed, meningsløshed, angst, mistillid, skam, lavt selvværd eller decideret depression. Måske du har været til psykolog, men gerne vil lidt mere sammen med andre. For at være/føle sig alene, når man er i krise, kan forværre krisen. Heling sker i kontakt med andre, og en gruppe af ligesindede gør det muligt at få støtte og en dyb, god og nærende kontakt til andre mennesker i samme situation.

I en gruppe kan man støtte hinandens udvikling, og lære mere om at finde veje til at leve med sygdom, og evt. forandre symptomer og smerter, samt graden af ens sygdom. Det kan også være, at man på sigt finder vej i at undgå stress og andre psykosomatiske tilstande, samt får kontakt til de ressourcefyldte dele, som man har afbrudt i sig selv (skyggesider).

Vi mødes i gruppen hver 14. dag i 3 timer, enten i weekenden eller en aften. Gruppen afholdes i København. Prisen er 450 kr. per gang, og der er plads til 6 – 8 deltagere. Gruppen gennemføres efter 1. gang, når der er min. 6 deltagere, der betaler for ialt 2 måneder. Efter de 2 måneder kan gruppen tage stilling til, om der er grundlag for at fortsætte yderligere.

Har du brug for at supplere gruppeterapien med individuelle samtaler, kan du med fordel melde dig til et 1-årigt kombinationsforløb. Læs mere her

Ring 23206983 eller mail katbo@coachcare.dk, og hør hvornår den næste gruppe er.