skjul menu

Parterapeut københavn – lyngby leder gruppe for par

Måske du har overvejet et PREP kursus.

I en parforholdsgruppe undervises I SOM EN DEL AF EN GRUPPE på i alt 4-5 par, og hvor vi vil prøve nogle af teknikkerne af i praksis. Det sker over 3 aftener, hvor I får delt og overværet andres deling, og forhåbentlig set, hvad andre bokser med. I en gruppe opstår der liv og latter i forhold til et kursus, hvor tavlen er centrum.

Med en gruppe arbejdes der i NUET, når tingene udfolder sig, hvilket betyder at I får godt begyndt på en udvikling, hvor I praktiserer i hverdagens situationer, og her taler sammen med respekt, anerkendelse og forståelse. Der undervises i grundlæggende kommunikationsudtryk samt forståelse/aktiv lytning. Derudover introduceres I til begrebet “det autentiske menneske”, da parrelationer handler om 2 mennesker, og deres vej til at støtte hinanden i at være det, man er.

Et kursus på 3 aftener over 12 uger, koster 450 kr. per gang per person, ialt 2.700 kr. per par for hele forløbet.

I parterapi støttes I HER OG NU I SITUATIONERNE i kontakt, kommunikation og i at tale og lytte fra hjertet = en accept og hengivelse til det, der er. Sammen får vi kastet lys på jeres ubevidste sider, og hentet dem ind i terapien, så de ikke ligger og forstyrrer ude i periferien, i skyggen.

Parterapien har en varighed a 2 timer, og koster 1.500 kr.

Både grupper og parterapi foregår i København.

Skriv til KATBO@COACHCARE.DK, og hør hvornår næste kursus starter, eller book en tid til parterapi.