skjul menu

gruppe det autentiske menneske

”DET AUTENTISKE MENNESKE” er en selvudviklingsgruppe, til tider i stil med et kursus med teoretisk læring, til tider i stil med det vi forbinder med gruppeterapi, i raske nærende omgivelser, med ganske almindelige mennesker, som alle ønsker at komme nærmere sin egen autentiske person.

Det gør vi bl.a. gennem skyggearbejde, kreative øvelser, sanseøvelser, følelsesarbejde, stille sidden mv.

Dette er selvudvikling i en gruppe, der arbejder metodisk omkring det autentiske menneske, og hvor du lærer AT STÅ VED DIG. Du bliver mere bevidst om, hvad der er sandt for dig, lige som at du lærer at italesætte din sandhed i respekt for dig selv og på måder, der vækker respekt hos andre.

Du skal være velkommen, uanset din alder og køn, og uanset din grund til at komme. Det kan være, at du oplever stress, lavt selvværd, angst, ensomhed, manglende grænser, usikkerhed, bekymringer, konflikter, rastløshed, tomhed, mobning eller andet. Alt er velkomment.

Gruppen foregår i indre København eller lige i udkanten af København. Prisen er 1900 kr. for 4 gange. Gruppen har mulighed for at fortsætte.

Opstart april/maj 2024 og 2025. Du kan tilmelde dig enten onsdage 9.30 – 12.30, eller fredage 16.30 – 19.30. Kan du ikke de pågældende tidspunkter, så send gerne en forespørgsel på andre tidspunkter. Mail mig på katbo@coachcare.dk for tilmelding/spørgsmål.

Hvis du har lyst til at supplere gruppen med individuel psykoterapi eller coaching, kan du melde dig til et kombinationsforløb.

Du kan også følge mig på facebook, hvis du vil høre mere om autenticitet.. Klik her