skjul menu

skilsmisseterapi

Kom og mød andre skilsmisseramte, og del jeres udfordringer, bekymringer og følelser i et socialt forum, hvor I kan støtte hinanden. Tag evt. din skilsmissepartner med. Eller vælg skilsmisseterapi, evt. sammen med din skilsmissepartner i et rum kun for dig/jer.

At sige farvel er en sorgproces, fordi man har lidt et tab, uanset om det har været let eller svært at skilles. Tabet kan meget vel have været at have mistet noget af sig selv i en kort eller længere årrække. Og er der børn involveret, så

Skilsmisseterapi gruppen gennemføres med coach og psykoterapeut Katrine Boeck, som vil facilitere og indsparke input og en struktur, som gruppeaftenerne kan dreje omkring. Vi taler tab, vrede og sorg, samt vigtigheden i at støtte op om denne måske vigtigste krise i livet. Der vil også være rum for læring omkring det autentiske menneskes valg, og hermed tab. Også det relationelle, og vores egne historiers indflydelse på vores evne til at mærke kærlighed, er temaer der indgår i gruppen, når det passer ind.

Vi mødes i gruppen hver 3. uge i 3 timer, enten i weekenden eller en aften. Grupperne afholdes i København. Kan du/I stille lokale til rådighed på Sjælland, kan gruppen afholdes uden for København.

Prisen er 450 kr. per gang, og der er plads til 6 – 8 deltagere. Gruppen gennemføres efter 1. gang, når der er min. 6 deltagere, der betaler for ialt 2 måneder. Efter de 2 måneder kan gruppen tage stilling til, om der er grundlag for at fortsætte yderligere. En gruppe kan godt gennemføres med mindre end 6 personer, hvis alle 3-5 personer er indstillede på den form.

Ring 23206983 eller mail katbo@coachcare.dk, og hør hvornår den næste gruppe er.