skjul menu

Udtalelser flere

Du er en rigtig dygtig psykoterapeut, som jeg gerne vil anbefale til alle.    (Kvinde i 50´erne)

Allerede efter 1. session var jeg lettet og fortrøstningsfuld. Efter blot 4 gange kunne jeg meget bedre være i min store sorg, og havde lært at finde et rum i hverdagen, hvor jeg kunne give mig selv noget. Jeg fik også mere mod på at komme ud af busken til andre mennesker.    (Kvinde i 50´erne)

Tak for sidst, det var en meget positiv oplevelse at tale med dig, selvom jeg var ekstremt træt resten af dagen. Det virkede rigtig godt for mig, at du samlede nogle tråde op, og ligesom samlede dem for mig, så jeg fik nogle aha-oplevelser undervejs – som helt klart gjorde mig ked af det, men som jeg rigtig gerne vil arbejde videre med.    (Kvinde i 20´erne)

Først og fremmest fik jeg en impuls af et menneske, der har været der selv – nemlig dig – hvilket i sig selv er meget helende. Ikke mange behandlere kan så meget som forestille sig, hvordan det har været at være i min krop i de seneste 12 år. Det fornemmer jeg, at du kan. Et gammelt ordsprog siger, at man skal have været i netop de sko, for at vide, hvordan det føles. Det stemmer.    (Kvinde i 30´erne)

Min datter var som 15-årig en meget vred teenager, som følge af mange frustrationer over skolegang og dårlige bekendtskaber. En bekendt havde fortalt mig om dig, og min datter fik en række samtaler. Det var vældig rart for hende at få læsset af hos en der ”ku forstå hende”. Hun følte sig meget tryg hos dig og fik lidt efter lidt styr på vreden og de mange andre følelser, der dukker op. Jeg kan bestemt anbefale dig til andre teenagere og deres forældre.    (Mor til teenagepige)

Jeg har delt hemmeligheder, som jeg var bange for at åbne til. Og derfor ventede jeg længe med at dele dem med dig. Jeg troede du ville synes jeg var mærkelig og se ned på mig, og blev så glad og lettet, da du rummede alt.    (Kvinde i 40′ erne)

Vi har begge gået i terapi hos dig, hvilket var en god måde at forberede os til parterapi, fordi vi så kunne tage mere ansvar for vores egne temaer. I parterapien hjalp du os med at tale ærligt og vise vores sårbarheder i stedet for kritik, hvilket knyttede os rigtig tæt. Det var et fantastisk break through.    (Par i 40′ erne)

Du yder langt mere omsorg end hvad man kan forvente af en terapeut.    (Kvinde i 40´erne)

Min hæmmethed blev erstattet med liv. Før kunne jeg ikke smile og mærke mine følelser. Da jeg så begejstringen hos dig, mærkede jeg at der var et liv at gå efter. Nu kan vi sammen smile og fejre glæden, og jeg står nu langt bedre som menneske.    (Mand i 40′ erne)    

Jeg har haft et længerevarende terapiforløb hos dig, og der har jeg lært at få øje på mine forsvar, og at beskytte min sårbarhed. Jeg har i den grad mærket din viden om at arbejde vedholdende, intensivt og dedikeret med at trænge om bag angsten, mit lave selvværd, og ikke mindst den skam jeg har fået øje på, og som jeg har undgået at føle hele mit liv. Jeg har åbnet mig mere, og er ved at blive mere sand.    (Kvinde i 40′ erne)

Jeg har gået hos dig p.g.a. depression og krise, hvor jeg havde mistet mit job, hvilket jeg gør ofte, og jeg var bange og usikker altid, og følte mig mindre god end de andre. Så tegnede vi, og i mine tegninger lærte jeg så mange ting om mig selv, bl.a. hvor angst jeg var, og hvor stor indflydelse min mor og far har på, at jeg ikke kan føle, at der også er noget til mig i livet. Vi arbejdede også med forskellige dele i mig, og hold kæft hvor var det sigende – jeg havde en bombe af vrede, fandt jeg ud af, og hos dig kunne jeg tillade mig at være vred, istedet for at være ironisk og skabe afstand, som jeg plejer.     (Mand i 50′ erne)

Gang på gang har du utrætteligt fået mig til at flytte mit fokus på min kones “fejl” over til et fokus på mig selv.Jeg har fået meget bedre kontakt med mig selv nu, og føler mig ikke mere som et offer. Jeg ser andre smile til mig, fordi jeg ikke er så kritisk og lukket mere.    (Mand i 50′ erne)