skjul menu

GRUPPE

I min praksis som psykoterapeut og coach hjælper jeg mange personer, der enten ikke ved, hvad de vil, eller som har søgt mål hele livet, som ikke gør dem tilfredse, eller hvor målene stadig ikke er nået trods store kraftanstrengelser og møje og besvær med at nå dem. Mange er nået der til, hvor de bebrejder sig selv, at de ikke kan nå i mål, og ofte konfronteres de også i omgivelserne med forventninger. Nogle føler sig som en fiasko og har mistet al tillid, al tro og håb, mens andre stadig har gå på mod.

Mantraet er at lære tillid, en stærk tro på, på trods af vores tidligere dårlige erfaringer. Det vi skal lære er at være med vores længsler og sorg over ikke at være nået dertil endnu, mens vi samtidig har et minimum af tro, der gør at vi konstruktivt kan tiltrække vores mål med sindet. Mål som du ikke kan handle dig til eller udtænke vejen til, hvor universet må på banen og fjerne følelsesmæssige blokeringer og højne logistikken frem til målet.

Jeg har en mangeårig baggrund fra erhvervslivet, hvorfra mine erfaringer også kan sættes i spil til din fordel.

Vi har alle brug for stærk støtte
Med en skarp vejleder ved din side er det muligt for dig at identificere klare og sande mål på alle planer. Og med mindfulness, kreativ tegning og visualisering kan vi tiltrække det, vi ønsker os i livet – alene ved at føle det, vi fokuserer på.

Men det kræver oftest hjælp til at komme godt ind i troen på og følelsen af, at vi kommer der – som før sagt – uanset tidligere negative erfaringer. Og at blive ved vores længsler og drømme, frem for at drukne i realiteter og negative tilstande af utilfredshed, svigt, uretfærdighed, frustration, angst, sorg, tristhed, depression mv.

At finde og skabe sin livsvej har altid været et tema for mennesker, men i denne tid er der ekstra pres på at “udkomme” eller at finde vej i alle mulighederne. I et forum sammen med andre mennesker vil du opleve fælles længsler på et eksistentielt plan, for der er spørgsmål, som vedrører alle mennesker, da det handler om vores grundvilkår i det at leve et liv. Mange tilbyder intellektuelle og hurtige svar, og det kan give en del pres og stress, når vi går rundt med spørgsmål om, hvorfor vi ikke kan det, de siger kan lade sig gøre nemt og hurtigt på handleplanet.

Men ingen udvikling kan lade sig gøre, hvis vi har mistet troen, og uden at drage vores følelsesmæssige hjerteenergi ind i processen. Alle succesfulde virksomhedsejere ved dette, og er blevet gode til det hen ad vejen.

Du lærer at være i processer, hvor der ikke er klare svar og håb, hvor der istedet er opstået mistillid, livsdilemmaer og fastlåsthed. At være i svære situationer af mangler, men hvor du har fokus på målet, og tør finde tillid frem.

Synes du det lyder spændende, så deltag i et webinar eller i en lille gruppe, og tag hul på opgaven.


WEBINAR I 2020:

Der meldes konkrete datoer ud på følgende facebookside https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/
Så like siden og bliv informeret.


FÆLLESSKAB OG INDIVIDUEL RÅDGIVNING:

Deltag i et forløb med andre, der som dig gerne vil i mål med vigtige ting i livet. Og som måske også bokser med at finde veje til målet.

Her får du mulighed for at lytte med og tale sammen med andre, hvilket åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede, der er så helende.

Så kom og mød andre, der også kæmper denne kamp. Vi vil være 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk, så det tunge åg ved at lede, mase på, knokle og at udholde frustrationen, kan lettes.

Struktur for gruppen:
Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling med svigt. Herefter mødes gruppen to gange gang. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen til at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.
Vi mødes enten online eller i KBH´s omegn, 2860 Søborg.
Pris
4.275

Mulighed for kun at vælge gruppen eller den individuelle rådgivning. Spørg om pris 🙂

Er du interesseret?
Har den fysiske gruppe i Søborg eller onlinegruppen vakt din interesse, så like min facebookside (link herunder) og få de næste informationer mht. datoer mv. … Der opslås også andre lignende arrangementer her.
https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/
Når du har liket siden, så skriv til mig, hvad du er interesseret i. Herefter kan du stille mig de spørgsmål, du måtte have.

Mere info om underviser:
https://coachcare.dk/terapeut-kobenhavn-coach-lyngby-profil/