skjul menu

single

En psykoterapeut kan hjælpe dig med at få klarhed over, hvem du tiltrækker, og hvordan du tiltrækker, og hvem du ønsker at tiltrække. Har du behov, som du forventer en partner eller måske venner og familie skal tilfredsstille? I psykoterapi/coaching lærer du at bære mere af et givent behov, så  forventningspresset ikke er så stort. Du lærer at forstå, hvad du søger, og hvordan du kan få det på andre måder, end dem du praktiserer nu. Kan en større bevidsthed hos dig skabe flere svar på dine længsler – flere mættede møder? Det spørgsmål er essentielt for alle både uden for, og i et parforhold.

Måske du har et gammelt forhold, som styrer din søgen mere end du umiddelbart fornemmer. Måske du er såret, og går ud i verden med gamle sår…

Måske du har lyst til at kigge på din indre mand/kvinde balance, og se sammenhængen med det ydre mand/kvinde forhold i dit liv.

Det er essentielt, at du finder dig selv og din egen ærlige autencitet, før du kan finde det i den ydre verden. Du er som du er, og det er der intet forkert i. Du er unik. Kan du se dig selv, som du er – så vil andre også få øje på dig, som du er.

 

Single

At være single, kan der være både fordele og ulemper ved. Nogle vælger det bevidst, mens andre prøver alt for at gøre en ende på singlelivet.

At være single rummer nogle helt specifikke udfordringer. Ens livssituation er jo helt anderledes, end hvis der er en partner, som man deler økonomi, glæder og sorger med.

Når man er single bliver netværket endnu mere vigtigt. Behovet for at have nogen at dele de mere dybe lag med, kan være vært at få tilfredsstillet, hvis ikke venner lægger øre til, eller hvis man er vant til at det er noget man taler med en partner om.

Der kan en psykoterapeut være den person du mangler til de fortrolige samtaler.

Nogen føler sig forkerte, fordi de ikke kan finde en partner. “Der må da være noget galt med mig ..” hører jeg tit fra singlepiger i frustration over, at det er svært at finde en partner.

 

Skriv til katbo@coachcare.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en samtale. Det er også muligt at tilmelde dig gruppeterapi, eller det 1-årige mentorprogram, hvor du har mulighed for at følges med en gruppe.