skjul menu

terapi metoder

Som overordnet metode og struktur forfølger du og jeg med mit overblik og min vedholdende støtte en bevidsthed om den sandhed, der findes bag følelser og problemstillinger i dit liv. Min støtte er at hjælpe dig til at opdage og fastholde, samt tro på og ville sandheden om dig lige nu. Sandheden om, hvor dine grænser er, hvad der er dine behov og længsler. Sandheden om smerte såvel som glæde.

Jeg støtter dig der, hvor du er LIGE NU, i at være NETOP DER lige nu, til at bære livet, som det er LIGE NU. Når vi ikke løber fra virkeligheden, men er i os selv, og tager ansvar for begge dele, så er det at vi bliver mere autentiske. Så finder vi identitet og mening i det, der er vores livsvilkår og vores begrænsninger lige nu, og i det vi gerne vil udvides til og elske af komponenter og mennesker i vores liv frem over. Interesserer du dig yderligere for psykoterapi og fagets faglige retninger, kan du gå lidt mere i dybden og læse om den form for terapi, som jeg praktiserer.

 

Overordnet forløb

Psykoterapien og kropsterapien anvendes, hvis der er tale om krise, depression, angst, personlighedsmæssige problemstillinger omkring identitet og autenticitet, lavt selvværd, samt traumer, fysiologiske smertetilstande etc.

Coaching anvendes, hvor der er tale om et meget kortsigtet forløb, hvor det gælder om at komme i mål med en meget håndtérbar og målbar problemstilling, samt ved status på ens livssituation, hvor det gælder om et overblik og en defineret retning.

Men også psykoterapien kan vende en situation til det bedre på ganske kort tid! Og fordelen ved psykoterapi, som jeg har erfaret det, er at den arbejder dybere og derfor har resultater, der er langt mere langsigtede og opbyggende end traditionel coaching. Mentoring som metode, ligger et sted ml. coaching & psykoterapi. Se mere om MentoringMentoringforløb, Oplevelsesorienteret psykoterapi og forløb og Coaching og forløb.