skjul menu

Coaching

Sådan som jeg praktiserer coaching, er metodisk set som mentoring, der er en variant af coaching. En Personlig Mentor er for hele dig i mange varierende situationer, og derfor en lidt anden ting end en traditionel mentor eller en coach, som man bruger afgrænset til at få et job eller til at blive lært op/støttet i et job; selv om den del også godt kan høre under en Personlig Mentor.

En Personlig Mentor (coach) er ikke ekspert på, hvad der er sandt for dig, men kan støtte dig i at finde din sandhed, og dermed få dit hjerte og dine sande behov  med i de valg du træffer og forfølger. Derigennem opstår klarhed og målrettethed, samt en øget integritet. For at understøtte en struktur for dette, har jeg tilrettelagt forskellige tilbud som en del af et 1-årigt forløb. Klik for at læse brochure

Din Personlige Mentor/coach er CERT. CONFEX COACH, PSYKOTERAPEUT MPF & SUPERVISOR med en lang erfaring som projektleder i erhvervslivet. Jeg er uddannet i coaching og skyggearbejde, der er en effektiv metode til at afdække de mere skjulte mål, der spiller med ubevidst  (Debbie Ford´s Kast lys over skyggen). Jeg er desuden uddannet psykoterapeut MPF.

Sådan som jeg praktiserer coaching/mentoring, er det muligt for dig at trække på din Personlige coach/Mentor i dagligdagen; spontant eller aftalt; i forskellige situationer og relationer; samt på forskellige måder, som passer til dit temperament. Jeg er Personlig coach/Mentor på ad hoc basis, hvilket vil sige, at du blot kan ringe og tale/ses med mig, når du har brug for det.

Kontakt mig for en snak om dine udfordringer, eller book en tid, og kom og se. Du kan også orientere dig lidt mere ved at læse lidt om diverse temaer, som man kan snakke med en coach/Personlig Mentor om.

Du kan også læse mere om, hvordan du kan have gavn af en coach/Mentor HER, eller områder hvor du konkret kan arbejde ud med, hvilket du kan læse mere om HER.